tiistai 28. lokakuuta 2008

25-26.10 EPÄVIRALLINEN MH-KUVAUS

Paljon on tapahtunut ennenkuin tähän asti on päästy. Nyt on Kennelliittokin saanut vauhtia tähän asiaan. Toivon, että saamme MH-kuvauksen viralliseksi jo ensi vuonna.

Tollerileirillä pidettiin luento aiheesta, kerättiin niiden nimet listaan, jotka olisivat innostuneita kouluttautumaan ja sitten toimittiin sen mukaisesti.Tähän kuvaukseen valittiin koirat yhdistyksen aktiivisilta jäseniltä sekä niiden koirista, jotka ilmoittautuivat kouluttautumaan. Mm. juoksun takia jouduin vielä tekemään muutaman viime hetken muutoksen.

Omista kasvateistani mukana oli Nauruparran Meri Karhu "Rasmus". Ikää vuosi ja 4kk.
Rasmus sai aika monta ruksia samoihin kohtiin kuin 2-vuotiaana kuvattu äitinsä.
Eli kumpikaan ei välitä vieraista eikä siitä että vieras "kopeloi". Rasmus reagoi ehkä aavistuksen voimakkaammin yllätykseen, mutta toisaalta palautuminen myös hänellä oli tosi hyvää.Rasmus Oli aika paljon sellainen kuin olin kuvitellut.

Raskaita päiviä, varsinkin sunnuntai. Ei paljon auttanut vaikka oli kuinka hyvin pukeutunut kun sade ja tuuli piiskasi koko päivän, mutta minusta tämä oli sen arvoista!
Suuri kiitos Heljä Marjamäelle Sekä Tiina Jankalle, jotka oman rodunsa pioneereina jaksoivat auttaa myös meitä noviiseja!